Βρέθηκαν προϊόντα
για περισσότερα αποτελέσματα πατήστε enter

Συστήματα Φωτισμού

-επιλέξτε-
238
Χρωμα
Υλικο
Τυπος πηγης φωτος
Volt
Watt
Βαθμος Στεγανοτητας IP
με ρυθμιζομενο φωτισμο
Εικονες
Στίβος φωτισμού τροχιάς
- Tο χρησιμοποιούμε ειδικά σε εμπορικούς χώρους όπου πρέπει να φωτίζουμε ιδανικά τα εκθέματα.
Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι η ευελιξία τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό εσωτερικό χώρο.
Με συστήματα φωτισμού τροχιάς μπορείτε να φωτίσετε γραφεία, μπουτίκ, εκθεσιακούς χώρους, καφετέριες ή εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων.

Ο στίβος τροχιάς είναι πρακτικό για όλους τους σκοπούς. Μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή και να αναρτηθεί σε διαφορετικά μήκη καλωδίων. Το σύστημα φωτισμού τροχιάς διατίθεται σε τρία βασικά χρώματα: μαύρο, λευκό ή ασημί. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα διατίθενται σε τρεις βασικές διαστάσεις: ένα, δύο ή τρία μέτρα.
"Ωστόσο, αυτό δεν είναι η τελική μορφή τους, καθώς όλα κομμάτια τους μπορούν να προσαρμοστούν, να επεκταθούν ή να κοπούν. Το σύστημα τροχιάς είναι εύκολα προσαρμόσιμο στον πελάτη », εξηγεί ο τεχνικός εμπειρογνώμονας της Rendl. « Η μείωση του μεγέθους των τροχιών είναι απλή, τα μεμονωμένα εξαρτήματα μπορούν να κοπούν με ένα συνηθισμένο σιδηροπρίονο. Κάθε ηλεκτρολόγος μπορεί να το κάνει ».

Οι εμπορικοί χώροι χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο τους λεγόμενους "στίβους τριών κυκλωμάτων", όπου μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα με έως και τρεις διακόπτες. Δεν χρειάζεται να φωτίζουν όλα ταυτόχρονα, αλλά είναι δυνατό να επιλέξετε μόνο αυτά τα φώτα που θέλετε να φωτίζουν.
Ενώ ένα μονό κυκλώμα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται μόνο, το σύστημα τροχιάς τριών κυκλομάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα και δημιουργικά σε χώρους για να φωτίσει τους χώρους ή τα αντικείμενα που χρειάζονται.
Στη Rendl, χρησιμοποιούμε συστήματα Eutrac και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών προβολέων που μπορούν να μετακινηθούν κατά μήκος της ορισμένης διαδρομής. Μπορούν να προστεθούν μεμονωμένοι προβολείς, να αφαιρεθούν, να αλλάξουν η κατεύθυνση και η ένταση των φώτων ή να ανάψουν οι διαφορετικές λυχνίες όταν το απαιτεί η κατάσταση. Απλά βάλετε το φως στη μπάρα, κάντε κλικ και φως!

Προσφέρουμε φώτα τροχιάς σε μοναδικά και υπερσύγχρονα σχέδια: κρεμαστά, ανακλαστήρες, ευρείας γωνίας και απότομης γωνίας.
Αποτέλεσμα θα είναι ο εμπορικός σας χώρος να είναι όχι μόνο όμορφα φωτισμένος, αλλά και να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές αισθητικές απαιτήσεις.