Βρέθηκαν προϊόντα
για περισσότερα αποτελέσματα πατήστε enter

Επιδαπέδια Φωτιστικά

-επιλέξτε-
380
Χρωμα
Υλικο
Τυπος πηγης φωτος
Volt
Watt
με ρυθμιζομενο φωτισμο
Προβολή

Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι λειτουργικά διακοσμητικά και αξεσουάρ εσωτερικού χώρου.


Τα επιδαπέδια φωτιστικά φωτίζουν μια καθόρισμενη περιοχή, και ειναι η ιδανικότερη επιλογή για φωτισμό και άνεση σε εσωτερικούς χώρους όπου ένα και μοναδικό κεντρικό φωτιστικό οροφής δεν είναι επαρκές.

Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι διαθέσιμα σε πρωτότυπα σχέδια, ανορθόδοξα υλικά, μεγέθη και σχήματα.
Διαλέξτε ένα προτότυπο φωτιστικό που να ταιρίαζει ακριβώς στον διάκοσμο του δωματίου σας, συνεισφέροντας έτσι στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Τα επιδαπέδια φωτιστικά δεν είναι απλώς μια λειτουργική πηγή φωτός, αλλα και ένα αναπόσπαστο κόσμημα του χώρου σας απαραίτητο για μοντέρνους αλλά και κλασικούς εσωτερικούς χώρους.

Στη συλλογή μας θα βρείτε επιδαπέδια φωτιστικά σε καθαρά σχέδια με απλα σχήματα απο παραδοσιακά υλικά όπως γυαλί, μέταλλο και ξύλο. Με την αγορά σας μπορείτε να κρατήσετε το ίδιο αμπαζούρ το του προϊόντος, είτε να αγοράσετε ένα ξεχωριστό αμπαζούρ της αρεσκείας σας. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε το ύφασμα του αμπαζούρ σας απο μια μεγάλη γκάμα υλικών - όπως λινάρι, βαμβάκι, μετάξι και πολυεστέρα.
Οι βάσεις των φωτιστικών μας πωλούνται μαζί με dimmer ή κλασικο διακοπτή. Για τα βίνταζ μοντέλα μας, τα καλώδια είναι φτιαγμένα απο ύφασμα.